Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی گفت: در فرآیند رصد کالا‌ها در سامانه «یکپارچه رصد و توزیع کالا» هر کالا دارای یک شناسه قابل پیگیری می‌شود و صرفا از زیرساخت‌های نرم افزاری شرکت ملی پست شامل سامانه‌های رهسپاری و رهگیری در رصد کالا‌های اساسی استفده خواهد شد. بنا به اعلام شاتا، محمدصادق مفتح با حضور در برنامه تلویزیونی گفت: در فرآیند رصد کالا‌ها در سامانه «یکپارچه رصد و توزیع کالا» هر کالا دارای یک شناسه قابل پیگیری می‌شود و صرفا از زیرساخت‌های نرم افزاری شرکت ملی پست شامل سامانه‌های رهسپاری و رهگیری در رصد کالا‌های اساسی استفده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح، رهگیری کالا به صورت نرم افزاری با استفاده از امکانات پست انجام می‌شود.

قابلیت رهگیری کالا‌ها در سیستم توزیع مدرن

وی در خصوص نظام توزیع، افزود: تمام آنچه در کمبود‌ها بیشتر خود را نشان می‌دهد نظام توزیع است، ساختار نظام توزیع در کشور ما، مدرن نیست و عمدتاً سنتی است و تفاوت اصلی سیستم توزیع سنتی با پیشرفته در قابلیت رهگیری کالاهاست.

مشخص بودن شناسه کالا در حلقه‌های آخر توزیع و بازار

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در خصوص این قابلیت، بیان کرد: این قابلیت مزایای زیادی دارد، یکی اینکه شناسه کالا در حلقه‌های آخر توزیع و بازار مشخص است و دیگری مدیران برنامه‌ریزی کشور در لحظه متوجه می‌شوند کالا در چه مسیری است و آن را به‌صورت بر خط (آنلاین) رهگیری کنند.

جلوگیری از قاچاق با طرح سامانه یکپارچه رصد و توزیع کالا

مفتح تصریح کرد: وقتی کالایی از مبادی ورودی به صورت غیر قانونی وارد کشور می‌شود در نظام توزیع دیده نمی‌شود که در طرح سامانه یکپارچه رصد و توزیع کالا این ضعف جبران می‌شود.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی بیان کرد: در فرآیند رصد کالا‌ها در سامانه «یکپارچه رصد و توزیع کالا» هر کالا دارای یک شناسه قابل پیگیری می‌شود.

مفتح گفت: شرط اول برای رصد کالا در بازار، داشتن شناسه واحد است.

مدیرعامل شرکت ملی پست دیگر میهمان برنامه هم گفت: زیر ساخت‌های قوی در شرکت ملی پست، مبتنی بر نقشه‌هایی که از سازمان نقش برداری و نقشه‌هایی که از طرح تفصیلی شهرداری‌های و سازمان دهیاری‌ها تهیه و بر این اساس تمام مناطق کشور مجهز به کد پستی شده است و نشانی هر فرد یا هر مکانی در آن مشخص است.

رمضانعلی سبحانی‌فر، اضافه کرد: شبکه توزیع مبتنی برشبکه ژئو کد، پیاده سازی شده است و اگر چنانچه آدرسی و مکان جدیدی خارج از شهر‌ها هم با آدرسی که داده می‌شود با نقشه‌های که هست، می‌توانیم کد بندی کنیم و براساس کدپستی شناسه‌ای برای مسیرکالا تعریف کنیم و در سامانه یکپارچه رصد و توزیع کالا، مسیرکالا را بصورت آنلاین رصد شود.

وی گفت: با استفاده از سامانه یکپارچه رصد و توزیع کالا توانستیم در مقطع آشفتگی توزیع مرغ، با رصد‌هایی که انجام شد آدرس حدود ۶۰ درصد کشتارگاه‌هایی که انحراف داشتند را شناسایی کنیم.
/میزان

برچسب ها: جلوگیری از قاچاق ، سامانه یکپارچه ، توزیع کالا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OvQ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: جلوگیری از قاچاق سامانه یکپارچه توزیع کالا شرکت ملی پست رصد کالا ها نظام توزیع کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد

استاندار سمنان با بیان اینکه موضوع احتکار به‌هیچ‌عنوان پسندیده نیست و قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد، گفت: با کسی در سطح استان در این زمینه تعارف نداریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن جلسات غدیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بازدید‌ها و نظارت بر انبارها در این بخش برای جلوگیری از احتکار با جدیت در دستور کار قرار داشته باشد.

وی درباره لزوم مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: قاچاق کالا به دلیل سودآوری بالا، زمینه و بستر ایجاد رقابت در بین تولیدات کالاهای داخلی برای ارتقاء کیفیت را از بین خواهد برد‌.

وی از برگزاری منظم جلسات کمیسیون مبارزه قاچاق کالا و ارز استان قدردانی کرد و گفت: تاکنون بالغ‌ بر 95 جلسه در سطح استان تشکیل و مصوبات نیز اجرایی شده است.

استاندار سمنان گفت: کالا و ارز قاچاق شده بدون پرداخت مالیات و عوارض در مدت‌زمان کوتاه در بازار عرضه‌شده و سودآوری بسیاری دارد، لذا این موارد افراد سودجو را به قاچاق سوق می‌دهد.

هاشمی گفت: اشباع کالاهای بی‌کیفیت قاچاق در سطح بازار، عرصه رقابت در بین تولیدات و کالاهای داخلی را از بین می‌برد.

وی با اشاره به آسیب‌های مهم قاچاق کالا گفت: قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد.

استاندار سمنان از قاچاق سوخت به‌عنوان نوعی دیگر از قاچاق نام برد و گفت: این نوع قاچاق نیز به دلیل سودآوری مورد توجه است.

هاشمی گفت: جلسات قاچاق کالا و ارز برای کشف و جلوگیری از وقوع این مهم باید به‌صورت مستمر و پرقدرت برگزار شود.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • فرصت ۱۵ روزه مشاوران املاک برای دریافت شناسه یکتا
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا