Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، رمضانعلی سبحانی‌فر ظهر امروز در حاشیه بازدید از شرکت پست استان همدان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از نیازهای بازار طی دهه‌های اخیر، توزیع عادلانه و درست کالاهای اساسی بود چراکه تاکنون در زمینه شناسه مکانی و مسیر حمل کالا یا مسیربر و کالابر بدون شناسه و بدون اطلاع از مسیر کارها صورت می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شرکت ملی پست با توجه به وظیفه ذاتی خود در زمینه تعیین شناسه مکانی یا کد پستی که در قالب سامانه «جی‌نف» بانک اطلاعاتی آن تهیه شده، به همراه شناسه کالا و شخص سه شناسه تعریف کرده بود.

معاون وزیر ارتباطات بیان کرد: تاکنون شناسه مسیربر یا حمل کالا وجود نداشت بنابراین شرکت ملی پست اقدام به تولید شناسه کرد تا با در کنار هم قرار گرفتن این چهار عامل، کالاها را از مبدا حرکت، مسیر و تا رسیدن به مقصد کنترل کند.

وی با بیان اینکه امکان بررسی وضعیت کالا توسط دستگاه‌های نظارتی نیز فراهم شده است افزود: این چهار عامل سبب جلوگیری از قاچاق کالا، احتکار و حذف واسطه‌گری‌ها شده است.

سبحانی‌فر با بیان اینکه طبق هماهنگی و تفاهمنامه با وزارت صمت از تیرماه رصد هوشمند «مرغ» از مرحله کشتارگاه تا فروشگاه صورت گرفته است افزود: در نشست هفته گذشته شرکت ملی پست با وزارت جهاد کشاورزی نیز مقرر شد وضعیت مرغ از مرغداری تا کشتارگاه‌ها و از کشتارگاه تا عمده یا خرده‌فروش رصد شود.

وی تصریح کرد: این طرح در حال حاضر به صورت آزمونه (پایلوت) با هماهنگی شرکت ملی پست در استان قزوین در حال اجراست و پس از ارزیابی نتیجه طرح، از هفته آینده در کل کشوری اجرا می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پست بیان کرد: در زمینه کالاهای دیگر نیز با وزارت صنعت و معدن و تجارت تفاهم‌نامه‌هایی برای کنترل مواد پتروشیمی به صورت هوشمند و در اختیار قرار دادن اطلاعات آن از کارخانه تولید تا واحدی که مواد اولیه مصرف می‌کند رصد، می‌شود.

وی با بیان اینکه تفاهمنامه‌ای با راهنمایی و رانندگی در زمینه نقل و انتقال خودرو منعقد شده است عنوان کرد: بر این اساس صحت‌سنجی آدرس فروشنده و خریدار خودرو بر اساس نشانی مکانی که از طریق کد پستی شرکت ملی پست صورت می‌گیرد در اختیار پلیس راهور برای شفافیت و پیشگیری از سوء استفاده‌های احتمالی قرار می گیرد.

سبحانی‌فر در خصوص تعریف کد پستی برای روستاها نیز گفت: از این پس برای همه اراضی شامل ۱۸ میلیون هکتار زمین‌های کشاورزی دارای پلاک ثبتی و زمین‌های غیر کشاورزی در مجموع ۳۰ میلیون هکتار کل اراضی کشور کد شناسه مکانی ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به انعقاد تفاهمنامه با سازمان امور اراضی کشور برای پیش‌بینی کد شناسه مکانی یا همان کد پستی برای اراضی کشاورزی با این کار از فساد و زمین‌خواری جلوگیری می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پست با بیان اینکه تا روز گذشته برای اماکن محصور شامل مسکونی، تجاری و اداری کد پستی ارائه شد گفت: از این پس بخش کشاورزی می‌تواند از کد پستی برای صدور اسناد استفاده کند به نحوی که بر اساس نقشه‌های دریافتی از امور اراضی و اطلاعاتی که شرکت ملی پست در اختیار آنها می‌گذارد، مکان‌های دارای نشانه کد پستی شده و در اختیار سازمان ثبت اسناد برای صدور اسناد تفکیک شده مبتنی بر کد پستی قرار می‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به خدمات‌دهی پست در ایام کرونا یادآور شد: در این ایام مردم بیشتر به سمت خریدهای اینترنتی رفتند به طوری که حجم مرسولات ما بیش از سه برابر شد و میزان خریدهای اینترنتی و تجارت الکترونیک نیز به همین نسبت افزایش یافت‌.

سبحانی‌فر با اشاره به اینکه پنج هاب پستی در کشور تعریف شده است عنوان کرد: یکی از این هاب‌های منطقه‌ای همدان است که باعث می‌شود بار پستی از تهران برداشته شده و در این پنج نقطه تقسیم شود.

وی به افزایش ۳۰ درصدی خودروهای برون‌شهری و درون‌شهری پست اشاره کرد و گفت: برای سرعت بخشیدن به کار علاوه بر پنج هاب منطقه‌ای، ۲۲ خط مستقیم بین استان‌های همجوار ایجاد شده است.

مدیرعامل پست ملی ایران در پایان با بیان اینکه شرکت پست ایران در ۱۹۲ کشور نمایندگی دارد افزود: روزانه حدود ۱۰ تن مرسوله به کشورهای خارجی ارسال می‌شود.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: مرغ مدیرعامل شرکت ملی پست شرکت ملی پست سبحانی فر کد پستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۵۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند

تین نیوز

انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی، نحوه درخواست ابطال ( غیر فعال نمودن )  کارت هوشمند رانندگان را اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز، بر  اساس نامه تاریخ 26 فروردین امسال انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی به کلیه شرکت های حمل و نقل بین المللی عضو و غیر عضو که به امضای احمد زمانیان رئیس هیئت مدیره این انجمن رسیده، ابطال و یا غیر فعال نمودن کارت هوشمند راننده و یا ناوگان حمل و نقل، در صورت احراز تخلف و رای صادره از سوی کمیسیون های ماده 11 و 14 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با دستور مراجع قضایی مبنی بر انجام این امر امکان پذیر است.

کمیسیون ماده 11 ، مرجع رسیدگی به شکایات و تخلفات رانندگان ناوگان حمل و نقل جاده ای و کمیسیون ماده 14 نیز از دیگر کمیسیون های بخش حمل و نقل جاده ای است که به تخلفات مالکان ناوگان حمل و نقل جاده ای رسیدگی می کند. کمیسیون های ماده 12  نیز ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل کالا و مسافر است.

حمل بار بدون اخذ بارنامه دولتی، حمل بار اضافه بر ظرفیت مندرج در کارت خودرو، رعایت نکردن مقررات حمل بارهای عادی و ترافیکی، فقدان یا عدم بکارگیری تجهیزات ایمنی، در اختیار گذاشتن وسیله نقلیه به راننده ای که نام وی در بارنامه درج نشده، جابه جایی مسافر بدون اخذ صورت وضعیت، مسافرگیری در اطراف پایانه مسافربری، اخذ کمیسیون اضافی از راننده، عدم مسئولیت پذیری شرکت در خصوص پرداخت کامل و به موقع کرایه رانندگان از جمله مواردی هستند که در کمیسیون های حمل و نقل جاده ای قابل رسیدگی هستند.  سوء استفاده از کارت هوشمند رانندگان، تحمیل هزینه ها و مسئولیت های اضافی به رانندگان، عدم پرداخت حقوق دولتی، صدور بارنامه یا صورت وضعیت صوری، اجبار به حمل بار اضافه بر ظرفیت مجاز، عدم رعایت مقررات مربوط به سالن اعلام بار و درج اطلاعات نادرست در بارنامه نیز به عنوان بخش دیگری از موارد قابل طرح در کمیسیون ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل جاده ای است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • توزیع دفترچه های سپرده گذارای اتباع در یزد
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • توزیع دفترچه های اقامت طرح سپرده گذاری به اتباع
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید